1.395.000€ Property Type : Myytävät

More Information

Upea Villa Mijas Pueblossa
Tämä kaksikerroksinen 335 m2 huvila on laadukkaasti rakennettu. Sen seinät ovat noin 30 cm paksut ja välissä on eristävä ilmarako. Laadukas ruotsalaisvalmisteinen lattialämmitys kaikkialla talossa.
Valoisa ja erittäin avara olohuone ja ruokailutila sekä erillinen takkahuone. Olohuoneesta pääsee kauniiseen vehreään nurmikkopuutarhaan, josta löytyy uima-allas, viehättävä katettu oleskelualue sekä grilliuspiste. Puutarhasta löytyy alueita niin auringonottoon kuin puiden siimeksessä rauhassa lekotteluunkin. Puutarhasta on upea, esteetön näkymä koko rannikolle – kirkkaalla säällä näkyy jopa Afrikan rannikko.
Täydellisesti varustettu avara keittiö kaikilla mukavuuksilla – myös keittiöstä pääsee suoraan puutarhaan. Keittiön perällä on tilava kodinhoito- ja varastohuone. Kerroksesta löytyy myös erillinen wc.  Yläkerrassa on 3 makuuhuonetta ja 1 kylpyhuone. Lisäksi talossa on yksi erillinen, tilava toimistohuone, jonka voi helposti muuttaa neljänneksi makuuhuoneeksi tai vaikka saunatilaksi. Alakerrasta löytyy myös tilava autotalli.
Myyntihinta: 1.395.000,- €
Vuosikiinteistövero IBI: 2.000,- €
Rakennusvuosi 1986
Tontti: 1762 m2.

Reference YK569
Talotyyppi / Property Omakotitalo
Alue/ Area Mijas Pueblo
Makuuhuoneet / Bedrooms 3
Kylpyhuoneet / Bathrooms 1
Hinta / Price 1.395.000€
Uima-allas / swimming pool Yes
Parkkipaikka / Parking Yes
Hissi / Lift No
Ilmansuunta / Orientation Länsi
Ilmastointi / Air condition Yes
Lemmikit / Pets No
Internet No
Osoite / Address 29650 Mijas, Andalucía, España