Info -Muut palvelut

INFO – MUUT PALVELUT

Yrityksemme tarjoaa vuokra – ja myyntivälityksen lisäksi myös muita palveluita. Kauttamme voi tilata lentokenttäkuljetukset, loppusiivoukset, tulkkausapua, NIE-numeron ja residencian haku-apua yms.

PALVELUHINNASTO:

 1. Lentokenttäkuljetukset päivällä (klo 10.00-20.00) 50,00€
 2. Yöllä   (klo 20.00-01.00) 80,00€
 3. Sunnuntaisin ja/tai pyhäpäivinä 80,00€
 4. Sihteeripalvelut 25,00€/h
 5. Siivouspalvelut 15,00€/h
 6. NIE-numero/residencia 100,00€/haku
 7. Tulkkaukset 25,00€/h
 8. Remontit: tarjous/remontti
 9. Asunnon luovutus ja/tai lopputarkastus sunnuntaisin ja/tai pyhäpäivinä, sekä arkisin klo 20.00 jälkeen tehtävistä veloitamme 50,00€
 10. Langaton 25GB wifi router: pantti 100€ + 50,00€/kk
 11. Valokuitu wifi alkaen 45,00€/kk
 12. Asennus 60,00€ – 120,00€
 13. Jälleenkytkentä 30,00€ – 60,00€
 • Asunnon luovutus ja/tai lopputarkastus arkipäivinä sisältyy välityspalkkioon
 • Asuntoon liityvät asiat hoidetaan veloituksetta

VÄLITYSPALKKIOT

Välityspalkkion suuruus riippuu vuokra-ajan pituudesta. Se ei sisälly vuokraan.

INTERNET

Suurimpaan osaan vuokra-asunnoistamme saa tilattua nopean valokuitu-nettiyhteyden. Yleensä netti ei sisälly vuokraan. Kk-veloituksen suuruus riippuu valitusta nopeudesta/palvelupaketista. Tarvittaessa voimme tilata ja asennuttaa netin valmiiksi ennen vuokrasuhteen alkamista. Asennukset ja jälleenkytkennät ovat aina maksullisia palveluita, jotka veloitetaan yleensä vuokralaiselta.

ASUNNON LUOVUTUS

Toimistomme on avoinna pääsääntöisesti 11.00-17.00/ma-pe, mutta teemme luovutuksia myös toimistoajan ulkopuolella – kuitenkin viimeistään klo 20.00 mennessä. Jos saapuminen on tämän jälkeen, eikä yökuljetusta ja asunnon luovutusta ole voitu järjestää, täytyy ensimmäinen yö viettää omalla kustannuksellaan hotellissa. Sunnuntaisin ja Espanjan pyhäpäivinä toimitetuista asuntojen luovutuksista ja/tai lopputarkastuksista veloitamme hinnaston mukaisen  50€/kerta.

VUOKRAHINNAT

Kaikki sivuillamme ilmoitetut vuokrahinnat ovat talvikauden pitkäaikais vuokrahintoja. Lyhytaikaisissa alle kahden kuukauden mittaisissa vuokrauksissa, hinnat ovat hieman korkeammat ja niistä yleensä pyydetään omistajalta tarjous, joka sisältää veden, sähkön ja loppusiivouksen. Kesä-, heinä- ja elokuussa vuokrahinnat ovat noin 3-4 kertaiset talven hintoihin verrattuna.

ASUNNON VARUSTUS

Espanjalaisten asuntojen varustelutaso ja tyyli poikkeaa pohjoismaalaisesta tasosta ja tyylistä selvästi. Asunnoista löytyy kuitenkin tarvittavat liinavaatteet, keittiökoneet, ruoanlaittovälineet, siivousvälineet ja pyykinpesukone. Yksilöllisiä eroja asuntojen välillä toki on  – joissakin on myös astianpesukoneet ja pölynimurit, jotka eivät kuitenkaan ole perinteisesti espanjalaisen vuokra-asunnon vakiovarusteita. Yksityisomistuksessa olevien asuntojen varustelutaso ei myöskään ole hotellien varustelutasoa vastaava. Mikäli asunnossa esiintyy puutteita tai vikoja, tulee niistä ilmoittaa mahdollisimman pian Koti Auringossa S.L:n henkilökunnalle ongelman ratkaisemiseksi.

SIIVOUKSET

Vuokralainen on velvollinen pitämään vuokraamansa asunnon siistinä ja hyvässä kunnossa. Lopputarkastuksen yhteydessä määritellään siivoustarve. Joissakin asunnoissa on omistajien määrittelemä kiinteä siivousmaksu. Mikäli vuokralainen jättää asunnon siivottomaan kuntoon, pidättää Koti Auringossa S.L oikeuden laskuttaa loppusiivouksesta sovittua enemmän. Samoin, mikäli vuokralainen on aiheuttanut asunnossa vahinkoa, joka huomataan vasta vuokrasuhteen päättymisen jälkeen, Koti Auringossa pidättää oikeuden laskuttaa vuokralaista jälkikäteen.

UIMA-ALTAAT

Joissakin taloyhtiöissä on uima-altaat. Pääsääntöisesti EU:n lainsäädännön vuoksi uima-altaat ovat käytössä vain kesäkuukausina, mikä yleensä tarkoittaa kesä-elokuuta, jolloin paikalla on myös hengenpelastaja. Jotkut altaat saattavat avautua jo toukokuussa, toiset voivat olla avoinna jopa syyskuun loppuun asti. Hyvin harvassa taloyhtiössä altaat on käytössä ympäri vuoden.

Kohteen tiedoissa on erikseen mainittu, mikäli allas on käytössä ympäri vuoden.

VARAUSEHDOT

Asunnon voi varata vain varausmaksua vastaan. Varausmaksu on minimissään 300€ ja maksimissaan pitkäaikaisissa vuokrauksissa kuukauden vuokraa vastaava summa. Varausmaksu muuttuu takuuvuokraksi sisäänmuuttopäivänä. Takuuvuokra palautetaan lähtöpäivänä käteisenä, kun lopputarkastuksen yhteydessä asunto palautetaan samassa kunnossa kuin sen on tullessa vastaanottanut. Takuuvuokrasta voidaan tarvittaessa vähentää viimeisen kuukauden sähkö ja vesi sekä loppusiivous.

Mikäli tehdyn varauksen peruuttaa siten, että vuokrasuhteen alkuun on aikaa yli 3kk, omistaja palauttaa 50% varausmaksusta.

Mikäli tehdyn varauksen peruuttaa siten, että vuokrasuhteen alkuun on aikaa alle 3kk , omistaja pidättää koko varausmaksun.

Lisäksi varausta tehdessään kannattaa ottaa huomioon Espanjan lainsäädännöstä kohta, jonka mukaan vuokralainen, mikäli hän lähtee asunnosta pois ennen vuokrasuhteen päättymistä, menettää vuokravakuuden omistajalle kokonaisuudessaan korvauksena sopimusrikkomuksesta.