Info -Muut palvelut

INFO – MUUT PALVELUT

Yrityksemme tarjoaa vuokra – ja myyntivälityksen lisäksi myös muita palveluita. Kauttamme voi tilata lentokenttäkuljetukset, loppusiivoukset, tulkkausapua, NIE-numeron ja residencian haku-apua yms.

PALVELUHINNASTO:

 1. Lentokenttäkuljetukset päivällä (klo 10.00-20.00) 65,00€
 2. Yöllä   (klo 20.00-01.00) 80,00€
 3. Sunnuntaisin ja/tai pyhäpäivinä 80,00€
 4. Sihteeripalvelut 25,00€/h
 5. Siivouspalvelut 15,00€/h
 6. Tulkkaukset 25,00€/h
 7. Remontit: tarjous/remontti
 8. Asunnon luovutus ja/tai lopputarkastus sunnuntaisin ja/tai pyhäpäivinä, sekä arkisin        klo 20.00 jälkeen tehtävistä veloitamme 50,00€
 9. Valokuitu wifi alkaen 45,00€/kk
 10. Asennus 60,00€ – 120,00€
 11. Jälleenkytkentä 30,00€ – 60,00€
 12. Oven avaukset toimiston henkilökunta, 50,- € Ma-Pe. klo 11.00 – 17.00.                           Muina aikoina oven avauksen hoitaa lukkoseppä, jonka käynnin maksaa vuokralainen.
 • Asunnon luovutus ja/tai lopputarkastus arkipäivinä sisältyy välityspalkkioon
 • Asuntoon liittyvät asiat hoidetaan veloituksetta

VÄLITYSPALKKIOT

Välityspalkkion suuruus riippuu vuokra-ajan pituudesta.

INTERNET

Suurimpaan osaan vuokra-asunnoistamme saa tilattua nopean valokuitu-nettiyhteyden. Yleensä netti ei sisälly vuokraan. Kk-veloituksen suuruus riippuu valitusta nopeudesta/palvelupaketista. Tarvittaessa voimme tilata ja asennuttaa netin valmiiksi ennen vuokrasuhteen alkamista. Asennukset ja jälleenkytkennät ovat aina maksullisia palveluita, jotka veloitetaan yleensä vuokralaiselta.

ASUNNON LUOVUTUS

Olemme tavoitettavissa pääsääntöisesti 11.00-17.00/ma-pe, mutta teemme luovutuksia myös muina aikoina – kuitenkin viimeistään klo 20.00 mennessä. Jos saapuminen on tämän jälkeen, eikä yökuljetusta ja asunnon luovutusta ole voitu järjestää, täytyy ensimmäinen yö viettää omalla kustannuksellaan hotellissa. Sunnuntaisin ja Espanjan pyhäpäivinä toimitetuista asuntojen luovutuksista ja/tai lopputarkastuksista veloitamme hinnaston mukaisen  50,-€/kerta.

VUOKRAHINNAT

Kaikki sivuillamme ilmoitetut vuokrahinnat ovat talvikauden pitkäaikais vuokrahintoja. Lyhytaikaisissa alle kahden kuukauden mittaisissa vuokrauksissa, hinnat ovat hieman korkeammat ja niistä yleensä pyydetään omistajalta tarjous, joka sisältää veden, sähkön ja loppusiivouksen. Kesä-, heinä- ja elokuussa vuokrahinnat ovat noin 3-4 kertaiset talven hintoihin verrattuna.

ASUNNON VARUSTUS

Espanjalaisten asuntojen varustelutaso ja tyyli poikkeaa pohjoismaalaisesta tasosta ja tyylistä selvästi. Asunnoista löytyy kuitenkin tarvittavat liinavaatteet, keittiökoneet, ruoanlaittovälineet, siivousvälineet ja pyykinpesukone. Yksilöllisiä eroja asuntojen välillä toki on  – joissakin on myös astianpesukoneet ja pölynimurit, jotka eivät kuitenkaan ole perinteisesti espanjalaisen vuokra-asunnon vakiovarusteita. Yksityisomistuksessa olevien asuntojen varustelutaso ei myöskään ole hotellien varustelutasoa vastaava. Mikäli asunnossa esiintyy puutteita tai vikoja, tulee niistä ilmoittaa mahdollisimman pian Koti Auringossa S.L:n henkilökunnalle ongelman ratkaisemiseksi.

SIIVOUKSET

Vuokralainen on velvollinen pitämään vuokraamansa asunnon siistinä ja hyvässä kunnossa. Lopputarkastuksen yhteydessä määritellään siivoustarve. Joissakin asunnoissa on omistajien määrittelemä kiinteä siivousmaksu. Mikäli vuokralainen jättää asunnon siivottomaan kuntoon, pidättää Koti Auringossa S.L oikeuden laskuttaa loppusiivouksesta sovittua enemmän. Samoin, mikäli vuokralainen on aiheuttanut asunnossa vahinkoa, joka huomataan vasta vuokrasuhteen päättymisen jälkeen, Koti Auringossa pidättää oikeuden laskuttaa vuokralaista jälkikäteen.

UIMA-ALTAAT

Joissakin taloyhtiöissä on uima-altaat. Pääsääntöisesti EU:n lainsäädännön vuoksi uima-altaat ovat käytössä vain kesäkuukausina, mikä yleensä tarkoittaa kesä-elokuuta, jolloin paikalla on myös hengenpelastaja. Jotkut altaat saattavat avautua jo toukokuussa, toiset voivat olla avoinna jopa syyskuun loppuun asti. Hyvin harvassa taloyhtiössä altaat on käytössä ympäri vuoden.

Kohteen tiedoissa on erikseen mainittu, mikäli allas on käytössä ympäri vuoden.

VARAUSEHDOT

Asunnon voi varata vain varausmaksua vastaan. Varausmaksu on minimissään 300,-€ ja maksimissaan pitkäaikaisissa vuokrauksissa kuukauden vuokraa vastaava summa. Varausmaksu muuttuu vuokravakuudeksi asunnon luovutuksen yhteydessä.  Vuokravakuus palautetaan lopputarkastuksen jälkeen tilisiirtona, kun viimeinen sähkölasku on saatu ja mikäli asunto palautetaan samassa kunnossa, kuin sen on tullessa vastaanottanut. Vuokravakuudesta voidaan tarvittaessa vähentää viimeisen kuukauden sähkö ja vesi sekä loppusiivous.

Mikäli asiakas itse peruu maksetun varauksen, varausmaksua ei palauteta. Asiakkaan sairastuminen ei oikeuta varausmaksun paulautukseen, asiassa kannattaa kääntyä oman vakuutusyhtiön puoleen.

Varausta tehdessä vuokralaisten täytyy lähettää pyydetyt henkilötiedot, joita lakisääteisesti tarvitaan vuokrasopimukseen, sekä varaukseen. Lisäksi vuokralaisen tulee toimittaa voimassa olevasta passista kopio.
Jos asiakas ei ole lähettänyt pyydettyjä henkilötietoja 5 päivää ennen saapumista, varaus peruuntuu automaattisesti ja varausmaksua ei palauteta. Varausta tehdessä, asiakas vahvistaa meille että heidän luottotiedot ovat kunnossa. Me emme voi vuokrata mitään asuntoa jos henkilöitten luottotiedot eivät ole kunnossa. Asiakkaan on pyydettäessä, toimitettava meille tuore luottotieto raportti. Jos ilmenee että asiakkaan luottototiedot eivät olekkaan kunnossa, perumme asunnon varauksen ja palautamme maksetusta varausmaksusta 50%, eli maksetusta varausmaksusta menettää 50%

Lisäksi varausta tehdessään kannattaa ottaa huomioon Espanjan lainsäädännöstä kohta, jonka mukaan vuokralainen, mikäli hän lähtee asunnosta pois ennen vuokrasuhteen päättymistä, menettää vuokravakuuden omistajalle kokonaisuudessaan korvauksena sopimusrikkomuksesta.

Jos vuokralainen jättää avaimet asuntoon sisälle, ja meidän pitää mennä avaamaan, siitä veloitetaan 50,- € Jos vuokralainen on jättänyt avaimet asunnon lukkoon sisälle, valtaosassa espanjalaisissa lukoissa on se ongelma että silloin ovea ei voi avata toisilla avaimilla, vaan pitää soittaa lukkoseppä avaamaan ovi. Lukkosepän paikalle tilaamisen maksaa vuokralainen.