1.450€ Property Type : Vuokrattavat

More Information

Upea luxus Villa Alhaurin el Grande
Tämä huippu laadukas kaksikerroksinen puinen Villa on harvinaisen kauniisti kalustettu ja sisustettu, siinä on paljon kauniita sisustus yksityiskohtia kaikkialla jotka saavat tuntemaan sen kodiksi heti ensi näkemällä. Alakerrassa on avara moderni keittiö kaikilla mukavuuksilla. Valoisa olohuone ja ruokailutila, olohuoneesta ja keittiöstä pääsee talon kauniiseen vehreään puutarhaan jossa on kiva uima-allas, grillikatos ja kasvimaa täynnä hedelmäpuita. Alakerrassa on 1 kaunis tilava makuuhuone takalla, makuuhuoneessa on leveä parivuode + kerrosänky. 1 kylpyhuone suihkulla.
Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta ja 1 kylpyhuone suihkulla. Avara vaatehuone. Ilmastointi lämpöpumppu olohuoneessa ja kahdessa makuuhuoneessa. Nopea wifi internet yhteys.
Vuokraan sisältyy puutarhurin käynti kerran viikossa, joka hoitaa puutarhan ja uima-altaan sovittuna päivänä. Parkkipaikka talon aidatulla ja sujetulla tontilla. Todella rauhallinen asuinalue.

Tämä on oikea valinta laatua etsivälle. Alhaurinin keskustaan noin 10min kävelymatka, josta löytyy kaikki mahdolliset palvelut. Osoite: Carretera de Coin Alharin el Grande.
( Varattu 1.5.2024 – 31.8.2025 )

Vuokra 1450,- € kk. + sähkö ja vesi..

Reference YK072
Varattu / Reserved 1.5.2024 - 31.8.2025
Talotyyppi / Property Omakotitalo
Alue/ Area Alhaurin el Grande
Makuuhuoneet / Bedrooms 3
Kylpyhuoneet / Bathrooms 2
Hinta / Price 1.450€
Vuokravakuus / Deposit 1450
Uima-allas / swimming pool Yes
Parkkipaikka / Parking Yes
Hissi / Lift No
Ilmansuunta / Orientation Länsi
Ilmastointi / Air condition No
Lemmikit / Pets No
Internet Yes
Osoite / Address A-404, Málaga, Andalucía, España