780€ Property Type : Vuokrattavat

More Information

Ihanan erilainen, värikäs 94m2 kerrostaloasunto pitkäaikaisvuokraukseen. Asunto on eksoottisesti sisustettu, poikkeaa todellakin edukseen! Siinä on 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, erillinen hyvin varusteltu keittiö, jossa myös astianpesukone, kodinhoitoparveke, olohuone ja ruokailutila sekä kulman ympäri kiertävä varsin tilava terassi.

Molemmissa makuuhuoneissa on suuret, koko seinän mittaiset vaatekaapistot eli runsaasti kaappitilaa. Ikkunoista on hulppeat näköalat. Keittiö on raikas, värikäs sekä varsin moderni. Kodinhoitoparveke on keittiön jatkeena ja sieltä löytyy mm. pyykinpesukone ja vesiboileri. Tästä kautta pääsee suoraan suurelle aurinkoiselle parvekkeelle, kuten myös olohuoneesta.

Viihtyisän olohuoneen keittiönpuoleisessa päädyssä on ruokailutila, jossa pöydän yllä oleva valaisin on kuin taideteos. Tässä tilassa on myös ilmalämpöpumppu. Parvekkeelta on todella huikeat näkymät niin merelle päin, vuorenrinteille kuin yhtiön omaan puutarhaan ja uima-altaallekin. (Allas  on huolto- ja korjaustöiden vuoksi poissa käytöstä oletettavasti kesään 2018 asti). Asunnossa on kaksi persoonallista kylpyhuonetta, joissa molemmissa on kylpyammeet rentouttavia kylpyhetkiä varten.

Erittäin viihtyisä, kaunis ja tunnelmallinen koti. Vuokraan sisältyy myös autotallipaikka yhtiön omassa hallissa.

Osoite: Paseo de Las Brisas 5, 6.kerros, Benalmádena. ( Varattu 1.1.2018 – 30.9.2025 )

Vuokra: 780,-€/kk + sähkö + vesi

Reference Ref-AD04
Varattu / Reserved 1.1.2018 - 30.9.2025
Talotyyppi / Property Kerrostalo
Alue/ Area Benalmádena
Makuuhuoneet / Bedrooms 2
Kylpyhuoneet / Bathrooms 2
Hinta / Price 780€
Vuokravakuus / Deposit 780
Uima-allas / swimming pool Yes
Parkkipaikka / Parking Yes
Hissi / Lift Yes
Ilmastointi / Air condition Yes
Lemmikit / Pets Yes
Internet No
Osoite / Address Paseo de las Brisas, 29631 Benalmádena, Andalucía, España