3.700€ Property Type : Vuokrattavat

More Information

Upea luxus Villa Cartama
Tämä kolmikerroksinen villa tekee vaikutuksen heti ensi näkellä.
Talo on laadukkaasti rakennettu ja sisustettu, talo on täynnä kauniita yksityiskohtia jotka tekevät siitä erittäin kodikkaan. Alakerrassa on avara valoisa olohuone takalla, erillinen suuri ruokailuhuone hienojen marmori pilarien vieressä, jotka tekevät tilasta erittäin arvokkaan oloisen. Täydellisesti varustettu tilava keittiö kaikilla mukaavuksilla. Keittiöstä käynti isolle suljetulle sisäpatiolle, josta taas pääsee suureen autotalliin, johon mahtuu helposti 3 autoa. 1 makuuhuone. 1 kylpyhuone.

Pää sisäänkäynnin yhteydessä on hieno aulatila, josta toiseen ja kolmanteen kerrokseen vie upeat graniittiset portaat. Toisessa kerroksessa on 3 makuuhuonetta. 1 tilava kylpyhuone jossa on suihkukaappi ja poreallas. Suuri aurinkoinen etelään päin oleva terassi, josta hienot näkymät uima-altaalle ja ympäristöön. Kolmannessa kerroksessa on ihastuttava avara puinen tornihuone, josta käynti kahdelle eri terassille. Terasseilta hienot näkymät joka suuntaan. Uima-altaan lähellä on 1 kylpuhuone suihkulla. Tässä upeassa huvilassa on kaikissa huoneissa keskus ilmastointi lämpöpummpu, sekä koko talon kattava öljykierteinen keskus lämmitys. Sisäinen puhelin järjestelmä jolla voi komunikoida eri huoneitten ja kerrosten välillä. Hyvä internet Wifi yhteys.

Uima-allas nurmikko puutarhan ympäröimänä. Uima-altaan vieressä on valtavan kokoinen katettu terassi jossa muurattu grillauspiste. Täysin aidattu 6000m2 puutarha tontti, jossa paljon erillaisia hedelmäpuita ja viinirypale köynnöksiä, joista voi hyvin valmistaa viiniä.
Vuokraan sisältyy puutarhurin käynti joka myös hoitaa uima-altaan puhtanapidon.
Tämä on oikea valinta laatua ja maaseudun rauhaa etsivälle, hulppeissa puitteissa.
Oma runsas vesinen kaivo. Osoite: Camino Viejo de Sexmo, Cartama

Vuokra 3.700,- € kk. + sähkö ja lämmitysöljy.

Reference YK207
Talotyyppi / Property Omakotitalo
Alue/ Area Cartama
Makuuhuoneet / Bedrooms 5
Kylpyhuoneet / Bathrooms 3
Hinta / Price 3.700€
Vuokravakuus / Deposit 3000
Uima-allas / swimming pool Yes
Parkkipaikka / Parking Yes
Hissi / Lift No
Ilmansuunta / Orientation Länsi
Ilmastointi / Air condition Yes
Lemmikit / Pets No
Internet Yes
Osoite / Address 29580 El Sexmo, Andalucía, España