780€ Property Type : Vuokrattavat

More Information

Tavallisuudesta raikkaasti poikkeava moderni asunto, jossa on 2 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone, olohuone-ruokailutila, erillinen keittiö sekä sisäpatio pyykinpesu- ja siivoustarvikkeineen.
Tämä kahden makuuhuoneen pohjakerroksessa sijaitseva asunto on kokonaisuudessaan uusittu. Asunnon värimaailma on pääasiassa mustaa, harmaata ja valkoista ja sitä on piristetty punaisella. Kaariportista käytävää pitkin ovelle ja sisään astuttaessa vastassa on jalalle miellyttävät laminaattilattiat koko asunnossa, rauhallinen oleskelusyvennys sohvineen olohuoneessa ja ruokailutilaa hallitsee koko seinän kokoinen kuva yövalaistuksessa olevasta suurkaupungista. Sinivalkoisessa makuuhuoneessa on kerrossängyt ja vaalanpunasävyisessä kaksi erillistä sänkyä kuljetuslavoista tehtyine sängynpäätyineen. Hyvin varustellussa keittiössä on myös astianpesukone ja sama värimaailma hallitsee tätäkin tilaa. Kylpyhuone on mustavalkoinen ja siellä on tilava suihkukaappi.

Kohde on vuokrattavissa vuosittain syyskuun alusta toukokuun loppuun asti. Kesällä asunto on omistajien omassa käytössä tai sitä vuokrataan kesähinnoilla. Lemmikkieläimiä ei tähän asuntoon saa tuoda. Osoite: Calle Poeta Salvador Rueda 48, Los Boliches. ( Varattu 1.3.2022 – 31.8.2024 )
Vuokra 780,-€ kk. + sähkö ja vesi.

Reference Ref-YK563
Varattu / Reserved 1.3.2022 - 31.8.2024
Talotyyppi / Property Kerrostalo
Alue/ Area Los Boliches
Makuuhuoneet / Bedrooms 2
Kylpyhuoneet / Bathrooms 1
Hinta / Price 780€
Vuokravakuus / Deposit 780
Uima-allas / swimming pool No
Parkkipaikka / Parking No
Hissi / Lift No
Ilmastointi / Air condition No
Lemmikit / Pets No
Internet No
Osoite / Address Calle Poeta Salvador Rueda, 48, 29640 Fuengirola, Andalucía, España