1.850€ Property Type : Vuokrattavat

More Information

CTC.2019025843
Tässä ihastuttavassa loma resortissa on 5 erittäin laadukasta bungalowia.
Upea yhteinen uima-allas alue, jonka ympärillä on runsaasti auringonotto tilaa. Vieressä katettu baari terassi, jossa on grilli ja pienen välipalan tekoon tarvittavat laitteet kuten pieni grilliuuni ja kahvinkeitin.
Yhteiskäytössä oleva pyykkitupa.
Jokaisessa Bungalowissa on ilmastointi lämpöpumppu ja wifi internet yhteys. Resortti sijaitsee kauniissa Valtocadon idyllisessä maalaismaisemissa, täällä varmasti rentoutuu ja mieli lepää. Tontti on täysin aidattu ja vartioitu. Resortissa on valtavan kokoinen parkkialue, jonne mahtuu isommatkin kulkuneuvot hyvin.
Bungalow Paraiso, Tämä upea bungalow on tämän loma resortin suurin. Avara valoisa olohuone. Erillinen tilava ruokailuhuone jossa on moderni avokeittiö. 2 makuuhuonetta, molemmista makuuhuoneista pääsee etelään päin olevalle terassille. 1 kylpyhuone suihkulla. Suuri länteen päin oleva katettu terassi jonka yhteydessä toinen suuri aurinkoinen avoterassi, josta hienot näkymät uima-allas alueelle. Mijakseen ja Alhaurin el Grandeen ajaa noin 10 min. Fuengirolaan noin 25 min.
Osoite: Valtocado Mijas Pueblo.
Vuokra 1.850,- € kk. Sisältäen sähkön, veden ja internetin

Reference YK644
Talotyyppi / Property Omakotitalo
Alue/ Area Valtocado
Makuuhuoneet / Bedrooms 2
Kylpyhuoneet / Bathrooms 1
Hinta / Price 1.850€
Vuokravakuus / Deposit 1850
Uima-allas / swimming pool Yes
Parkkipaikka / Parking Yes
Hissi / Lift No
Ilmansuunta / Orientation Länsi
Ilmastointi / Air condition Yes
Lemmikit / Pets No
Internet Yes
Osoite / Address 29650 Valtocado, Andalucía, España