Los Boliches 2mh Ref-YK305

Edullinen asunto Los Boliches
Asunto perus kalustettu ja sisustettu. Valoisa olohuone ja ruokailutila. Olohuoneesta käynti etelään päin olevalle ranskalaiselle parvekkeelle. Avo-keittiö, jossa kaikki toimii sähköllä. 2 makuuhuonetta.
1 kylpyhuone. Olohuoneessa on ilmastointi lämpöpumppu. Kaikki keskustan palvelut lähellä. Merenrantaan 100 metriä. Tämä asunto vuokrataan vain pitkä aikaisesti, eli ympäri vuotisesti.
Osoite: Salvador Poeta Rueda 27. Edif. Nicolás & Antonia. 1 krs. Los Boliches.
( Varattu 15.10.2023 – 15.9.2024 )
Vuokra 750,-€ kk. + sähkö ja vesi.

Los Boliches yksiö Ref-YK307

Laadukas valoisa yksiö Los Boliches
Asunto on kodikkaasti kalustettu ja sisustettu. Avara olohuone / makuuhuone ja ruokailutila. Olohuoneen etelään päin olevasta kivat näkymät. 1 kylpyhuone suihkulla. Moderni avokeittiö, jossa kaikki toimii sähköllä. Tässä asunnossa ei ole terassia tai parveketta. Keskus ilmastointi lämpöpumppu. Taloyhtiössä on ympäri vuoden auki oleva uima-allas, jonka ympärillä runsaasti auringon ottotilaa. Kaikki palvelut lähellä. Merenrantaan noin 500 metriä.
Osoite: Calle Antonio Machado 25. Edif. Mediterraneo Real. 1 krs. Los Boliches.
( Varattu 15.9.2024 – 31.8.2025 )
Vuokra 700,-€ kk. + sähkö

Fuengirola 1mh Ref-YK243

Kodikas valoisa asunto Fuengirolassa
Asunto on remontoitu ja uusittu kauttaaltaan.
Valoisa olohuone ja ruokailutila. Olohuoneesta on käynti suurelle länteen päin olevalle aurinkoiselle terassille. Terassilta on kauniit näkymät taloyhtiön sisäpihalla olevaan vehreään puutarhaan. Olohuoneessa on ilmastointi lämpöpumppu. Nopea valokuitu wifi internet yheys valmiina.
1 makuuhuone, makuuhuoneesta on käynti pienemmälle lasitetulle terassille, jota voi käyttää myös lisä makuuhuoneena tarvittaessa. 1 kylpyhuone. Asunnon oviaukot on levennetty, joten asunto sopii myös pyörätuolia käyttävälle. Ongelmana on että taloyhtiön hissiin pyörätuoli EI mahdu,! Kaikki keskustan palvelut lähellä. Merenrantaan noin 200 metriä.
Osoite: Avd. Ramon Cajal 36. Edif. Porfin 1-2. 1 krs. Fuengirola.
( Varattu 1.7.2024 – 31.8.2024 ) ( 1.10.2024 – 14.3.2025 ) – ( 1.5.2025 – 31.8.2025 )
Vuokra 850,-€ kk. + sähkö. Vesi 15,-€ kk. Internet 26,-€ kk.

Carihuela 1mh 700,- Ref-YK294

Valoisa asunto Carihuelassa.
Asunto on katutasossa taloyhtiön sisäpation puolella, joten se soveltuu hyvin liikunta rajoitteisille.
Avara olohuone, jonka yhteydessä avokeittiö. Olohuoneesta pääsee suoraan uima-altaalle. Uima-altaan ympärillä on monta pöytäryhmää, jossa voi syödä ja viettää aikaa, vaikka koko päivän.
1 makuuhuone, jossa on komerosta alas vedettävä parivuode. reilun kokoinen sisäpatio, jossa on pesukone. Olohuoneessa on ilmastointi lämpöpumppu. Nopea valokuitu wifi internet yhteys valmiina. Kaikki Carihuelan palvelut ja hyvät ruokaravintolat lähellä.
Osoite: Calle Los Nidos 7. Apartamentos Plumas. Carihuela Torremolinos.
( Varattu 1.6.2023 – 31.8.2025 )
Vuokra 700,-€ kk. + sähkö. Vesi 15,-€ kk.

Torreblanca 2mh Ref-YK598

Avara valoisa asunto Torreblanca
Asunto on kodikkaasti kalustettu ja sisustettu. Avara valoisa olohuone ja ruokailutila.
Olohuoneesta käynti aamu aurinkoiselle itään päin olevalle terassille, josta on kivat näkymät taloyhtiön suurelle uima-altaalle ja merelle. Täydellisesti varustettu keittiö, jossa on myös astianpesukone.
2 makuuhuonetta. 2 kylpyhuonetta, yksi kylpyammeella ja toinen suihkulla. Olohuoneessa ja molemmissa makuuhuoneissa on ilmastointi lämpöpumppu. Taloyhtiössä on suuri uima-allas kauniin vehreän nurmikko puutarhan ympäröimänä, sekä 2 tenniskenttää. Parkkipaikka taloyhtiön autotallissa. Erittäin rauhallinen asuinalue ja hyvin hoidettu taloyhtiö.
Osoite: Calle Castaño 66. 1 krs. Torreblanca. ( Varattu 1.4.2019 – 31.3.2025 )
Vuokra 725,- € kk. + sähkö ja vesi.

Marbella 2mh Ref- YK029

Kauniissa ympäristössä sijaitseva uniikki asunto, jossa on 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, joista toisessa on suihkukaappi ja toisessa amme, yhdistetty olohuone ja ruokailutila, erillinen keittiö, jossa myös astianpesukone, kodinhoitotila (kuvia keittiöstä ja khh:sta tulossa myöhemmin) sekä koko asunnon levyinen tilava ja aurinkoinen länsiterassi. Terassille pääsee sekä olohuoneesta että toisesta makuuhuoneesta. Olohuoneessa ja päämakuuhuoneessa on ilmastointi/lämpöpumput sekä lisäksi lämmitys molemmissa makuuhuoneissa ja olohuone/ruokailutilassa. Taloyhtiön piha-alueet ovat todella hyvin hoidetut ja yhtiöllä on myös uima-allas. (Kuvaushetkellä allasalue oli täynnä auringonpalvojia, joten kuvaus ei tuolloin onnistunut; lisäämme kuvat kun on mahdollista kuvata allasalue asukkaita häiritsemättä.) Tähän asuntoon ei oteta lemmikkieläimiä lainkaan.
Osoite: Urbanización Jardines de Sierra Blanca, Calle Estena, Marbella.
( Varattu 1.1.2022 – 31.12.2025 )

Vuokra: 880,-€/kk + vesi + sähkö laskujen perusteella kulutuksen mukaan.

Fuengirola lähellä rantakatua 2mh Ref-YK426

Varsin tilava asunto, joka sijaitsee lähellä Fuengirolan rantakatua. Asunnossa on 2 makuuhuonetta.
1 kylpyhuone. Valoisa olohuone ja ruokailutila. Hyvin varusteltu avara keittiö. Pohjoisen puoleinen ranskalainen parveke. Olohuoneessa on ilmastointi/lämpöpumppu. Tässä taloyhtiössä on yhteiskäytössä oleva suuri kattoterassi, jonne aurinko paistaa koko päivän. Matkaa merenrantaan on noin 50 metriä ja kaikki keskustan palvelut on lähellä. Osoite: Calle Reyes Catolicos 4, 3 krs. Fuengirola.
( Varattu 15.9.2018 – 30.8.2025 )
Vuokra: 680,-€+ sähkö ja vesi

Fuengirola 1mh Ref-YK428

Edullinen asunto Fuengirolan rantakadun vieressä
Asunto on kokonaisuudessaan uusittu ja remontoitu. Asunto sijaitsee katutasossa, joten se on helppokulkuinen. Valoisa olohuone ja ruokailutila. 1 makuuhuone. 1 kylpyhuone suihkulla. Erillinen keittiö jossa kaikki toimii sähköllä. Sisäänkäynnin yhteydessä on kiva pieni terassi kukkaistutuksineen. Erittäin rauhallinen asuinalue, kaikki palvelut on lähellä eikä merenrantaankaan ole kuin noin 70 metriä. Asunnossa on adsl-wifi internetyhteys valmiina,  ( nettiyhteys ei sisälly vuokraan )
Osoite: Calle Reyes Catolicos 23, Fuengirola. ( Varattu 1.6.2022 – 31.8.2026 )
Vuokra: 650,- € kk. + sähkö. Vesi sisältyy vuokraan. Internet 10,- € kk.

Los Boliches keskusta 1mh Ref-YK424

Kodikas asunto Los Bolichesin keskustassa
Asunto on erittäin kodikkaasti kalustettu ja sisustettu. Valoisa olohuone ja ruokalutila. Laadukas avokeittiö. Olohuoneesta käynti pohjoiseen päin olevalle ranskalaiselle parvekkeelle josta kivat näkymät pää ostos kadulle. Asunnon takaosassa on lisäksi kiva oma sisäpatio keittiön vieressä. Olohuoneessa ilmastointi / lämpöpumppu. 1 makuuhuone. 1 kylpyhuone suihkukaapilla. Taloyhtiässä ei ole hissiä joten mutta asuntoon on vain muutamat portaat kadulta. Kaikki keskustan palvelut lähellä. Merenrantaan noin 150 metriä. Osoite: Avd. de Los Boliches 20, 1 krs.  ( Varattu 1.9.2015 – 31.5.2025 )
Vuokra: 800,- € kk. + sähkö ja vesi.

Alhaurin el Grande OKT 3mh Ref-YK422

Laadukas OKT Alhaurin el Granden maaseudulla
Tämä omakotitalo on kodikkaasti kalustettu ja sisustettuT talon edessä on koko talon mittainen suuri katettu terassi josta upeat näkymät pitkälle laaksoon ja kaukaisille vuorille. Uima-allas ja sen vieressä kiva katettu grillaus alue vesipisteineen. Valoisa olohuone ja ruokailutila jossa kaunis koriste kivillä muurattu takka. 3 makuuhuonetta. 1 kylpyhuone. Erillinen amerikkalainen keittiö josta näkee olohuoneeseen, keittiön perällä erillinen kodinhoito huone jossa pesukone. Tässä omakotitalossa on kodin tuntua heti ensi näkemällä. Erittäin kiva ja rauhallinen asuinalue.
Osoite: La Trocha Alhaurin el Grande. ( Varattu 1.6.2015 – 31.5.2025 )
Vuokra: 800,- € kk. + sähkö ja vesi.