GENERAUTO S.L Loistava autokorjaamo

Autokorjaamoja on kaikenlaisia ja hintaisia, ja usein palvelussa ja ammattitaidossa on aika lailla toivomisen varaa, mutta joskus sattuu kohdalle ihan helmiä alalla, jotka oikeasti katsovat asiakkaittensa etujen perään ja hoitavat kaikki tehtävät ammattitaidolla kuten kuuluu. Autokorjaamo: Generauto S.L Alhaurin el Grandessa erottuu muista selkeästi, palvelu on aina todella ystävällistä ja työn laatu korkea, he huoltavat ja korjaavat kaikkia auto merkkejä ammattitaidolla. Tuntiveloitus on 27,- € + ALV

Tämä autokorjaamo katsoo aina asiakkaan etujen perään, he etsivät ilmaiseksi eri autopurkaamoilta hyviä vähän käytettyjä varaosia jos asiakas niin toivoo, ei niin kuin suomessa että heti tilataan vain uutta kallista osaa rikki menneen tilalle, meillä esimerkiksi on Nissan Serena merkkinen tila auto, ja sen sivu ovien kahvat menevät helposti epäkuntoon, uudet kahvat maksavat noin 85,- € kpl mutta Generauto on jo 4 kertaa säästänyt meidän rahoja asentamalla purkaamoilta hankitut oven kahvat, joista he veloittivat vain 20,- € asennuksinenn.    

Ajomittaristo hajosi äskettäin ja nopeusmittari heilui täysin villinä ajaessa, pysähdyksissäkin nopeusmittari näytti että vauhti olisi 60 / 80 km. tunnissa. Uusi mittaristo maksaa noin 1600,- € Genereuton kaverit soittelivat taas muutaman autopurkaamon läpi, ja hankkivat meille uutta vastaavan mittariston, joka tuli maksamaan asennuksineen 138,- € Kun auton alta on kuulunut outoa kolinaa ja syynä on ollut esim. joidenkin kiinnikkeitten löystyminen tai katkeaminen, he ovat korjanneet ne täysin ilmaiseksi !!!. Ja vastaava on tapahtunut jo lukuisia kertoja että he ovat korjanneet vaikka mitä pikku vikoja mutta eivät ole veloittaneet mitään, vaikka työaikaa on mennyt reilusti.        
Generauto S.L on ollut toiminnassa noin 7 vuotta ja sen omistaa 4 pätevää mekaanikkoa jotka perustivat sen yhdessä, korjaamo on varsin tilava ja hyvin siisti, suuria hydraulisia auton nostureita on 4 kpl.                                                                                              
Suosittelemme lämpimästi Generauto S.L                                                                   
Osoite: Poligono Industrial “La Rosa” Calle Rio Fahala nro 4. 29120 Alhaurin el Grande   Tel: +34-952 491 081 / +34-685 034 610